Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Second hand

I ett växande antal utvalda MQ Marqet-butiker kan du shoppa kläder och accessoarer från Myrornas sortiment. På Myrornas sorteringsavdelning handplockas de plagg och prylar som lämpar sig bäst att säljas hos oss.

SE BUTIKER

Upgrade by Myrorna – tygkassar

Utöver second hand erbjuder vi handgjorda och robusta tygkassar, tillverkade av gardiner och andra tyger som är svårsålda i sitt originalskick. Tygkassarna är en del av Myrornas sortiment Upgrade by Myrorna, där prylar, kläder och textilier görs om och får nytt liv. Alla kassar sys av Nedal Amis och hans team i en ateljé i Gävle. Kassarna är sydda med precision och hantverkskunskap, gjorda för att användas om och om igen.


Om Myrorna

Myrorna driver tydligt den cirkulära agendan framåt och hållbarhet är integrerat i allt de gör. Varje dag samlas enorma mängder kläder, prylar, böcker och möbler in. Det möjliggör för fler att konsumera mer hållbart samtidigt som man är med och bidrar till samhällsutveckling och cirkulär ekonomi långsiktigt.