Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Shoppa tryggt på MQ Marqet

Det är en speciell tid för oss alla nu, och vi är måna om att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Vi följer myndigheternas rekommendationer och gör vad vi kan för att minska spridningen av Covid-19. Här kan du läsa om hur du shoppar tryggt i dessa tider.

I våra butiker

Är du fullt frisk och utan symptom är du välkommen att shoppa i våra butiker. Vi ber dig dock alltid följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i din region. Det är viktigt att vi alla håller avstånd inne i butik, så för allas säkerhet släpper vi inte in fler besökare än vad som möjliggör detta. Vår personal är extra noggrann både med städning och handhygien, och stannar självklart hemma vid minsta förkylningssymtom.

Personlig service på distans

Vill du shoppa i butik utan att behöva gå in? Kontakta butiken så hjälper vår personal dig på bästa sätt efter dina önskemål. Du kan till exempel få hjälp med paketinslagning och julklapps- eller stylingtips.

• Ring in din beställning till valfri butik.
• Betala via Swish.
• Vi packar ihop din beställning.
• Vi möter dig utanför butiken.

Dina varor kan vi leverera redan samma dag. Öppettider och kontaktuppgifter till alla våra butiker hittar du här.

Shoppa online

Vi erbjuder snabba leveranser, både till ombud och butik. Du kan även välja säker leverans hem till dörren. Vill du hämta ut ditt paket i någon av våra butiker så kan vår personal möta dig utanför, så slipper du gå in.

Tack för din förståelse och hjälp! Ta hand om dig.