Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Returer | MQ Marqet

Du som kund har alltid 30 dagars ångerrätt från det att du har mottagit din order. 

 

Retur i butik - kostnadsfritt

- Med hjälp av din retursedel och ordernummer kan du returnera i valfri butik. 

- Har du hämtat ut din order i butik och vill returnera, så är du välkommen att göra det via butik eller ombud. 

- Du blir automatisk återbetalad/krediterad via Klarna beroende tidigare betalsätt. 

 

Retur via ombud - 49 kr

- Med hjälp utav de returdokument som bifogades med din order kan du enkelt returnera via ombud. Lämna till det ombud returetiketten avser.

- Du blir automatisk återbetalad/krediterad via Klarna beroende tidigare betalsätt.

 

Byten

Tyvärr hanterar vårt lager inga några byten och du kommer istället bli återbetalad. Du är varmt välkommen att lägga en ny beställning på önskad storlek eller returnera/byta i butik. 


Returrätten gäller inte för presentkort, trosor, kalsonger, örhängen och badkläder där skyddsplasten /emballage har avlägsnats.

 

 

Reklamationer

Om du anser att din beställda vara är defekt är du välkommen att skicka tillbaka varan till oss med hjälp utav de returdokument som bifogades med din order för en reklamationsbedömning. Har du inte kvar dessa dokument kontakta kundtjänst på shop@mq.se där du beskriver felet och ditt ordernummer. Du kan också få reklamationsbedömning i butik, vänligen medtag utskriven retursedel för ditt besök. Butikernas adresser och kontaktinformation hittar du HÄR.

 

MQ Marqet följer givetvis de krav på reklamationer som gäller enligt konsumentköplagen. Detta innebär bland annat att om din vara skulle vara felaktig eller om det uppstått fel vid eller dröjsmål i leveransen får du reklamera varan inom tre år efter att du tog emot varan. Du kan då ha rätt att kräva avhjälpande, om leverans, prisavdrag eller ersättning för att avhjälpa felet eller, i väsentliga fall, ha rätt att häva köpet och få pengarna tillbaka. Tänk på att du måste skicka meddelandet inom skälig tid efter det att du märkt eller borde ha märkt felet alternativt fått de försenade varorna. Meddelande som skickas inom två månader efter det att du märkt ett fel i en vara anses alltid ha lämnats i rätt tid.

Sker inte reklamation inom skälig tid från det att felet upptäckts, eller borde ha upptäckts, och senast inom tre år från det att du tog emot varan, förlorar du rätten att göra eventuella påföljder enligt konsumentköplagen gällande mot oss. Vid bedömningen kommer vi att ta hänsyn till Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer, som vi alltid följer i butik samt online. Samtliga kostnader som du haft i anledning av köpet och reklamationen återbetalas vid godkänd reklamation.

Om du inte är nöjd med vår bedömning i ett reklamationsärende kan du som kund alltid vända dig till Allmänna reklamationsnämnden.

För fulltständiga villkor klicka HÄR.