Returer

Byten & returer
Du som kund har alltid rätt till 30 dagars ångerrätt från den dagen din order är uthämtad. Vid godkänd retur ska plagget vara oanvänt med etiketten kvar på plagget. Har du som kund använt varan/varorna i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att prova varan/varornas egenskaper och funktion, är du dock skyldig att ersätta den värdeminskning som användningen har medfört.

Efter retur kontrollerar vi därför om plagget har använts på ett sådant sätt och drar, om så är fallet, av kostnaden för värdeminskningen som användningen har medfört från det belopp som återbetalas. Undantaget är underkläder och badkläder som måste återlämnas i obruten förpackning av hygienskäl. Vi har alltid fri retur både till butik och om du skickar tillbaka varorna via ombud.

Hantering betalning / Återbetalning vid retur
- Vid inlämning hos ett DHL servicepoint med retur tillbaka till oss krediteras fakturan och du betalar in det belopp som återstår av ordern.

- Vid retur i en fysisk MQ butik återbetalas du för returen och betalar det fulla beloppet på fakturan.

- Vid kortköp återbetalas beloppet för returen per automatik till det konto som pengarna drogs ifrån.

Så snart vi har registrerat din retur får du en bekräftelse via mail. Informationen går även automatiskt över till Klarna som justerar betalning eller faktura.