Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Ett bra sätt att marknadsföra ett företag är att erbjuda sina anställda stilrena kläder med hög kvalité. Vilka kläder som lämpar sig bäst för ert bolag beror på er bransch och företagskultur. En kostym med en fin skjorta passar bra i vissa sammanhang och i andra är det mer lämpligt med en skön piké och chinos.

Kvalitet och en noggrannt utvald kollektion är kärnan i vår verksamhet. Vi skapar konkurrenskraftiga modeprodukter som tar hänsyn till både människan och naturen. En kombination som ger både hållbara kläder och en bättre miljö.

Företagskläder ger ett professionellt intryck och skapar god kundrelation. Det tyder på ett välorganiserat företag med en gemensam värdegrund. På MQ MARQET erbjuder vi kläder som passar er verksamhet och företagskultur.

MQ MARQET skräddarsyr er kollektion. Med våra 90 st butiker runtom i landet kan vi erbjuda personlig service i våra butiker eller på ert kontor.

Våra tjänster

 

Företagskvällar

Hyr butiken en morgon eller kväll där ditt företag får bästa möjliga service och kan i lugn och ro välja ut era favoriter.

Skräddare

Behöver du lägga upp en byxa eller kanske justera en kavaj så hjälper vi dig. Vi har avtal med lokala skräddare i alla våra butiker.

Personal Shopper

Behöver du hjälp med att hitta din arbetsstil. Hos oss kan du boka en Personal shopper kostnadsfritt.

Företagslogotyp

Behöver ni tryckta eller broderade logotyper på era företagskläder köpta hos oss så kan vi hjälpa er med det.