Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Vanliga frågor och svar | MQ Marqet

Kommer mina favoritmärken att försvinna, såsom Stockholm, Dobber, Bondelid etc?

Vi kommer att fortsätta sälja våra omtyckta varumärken, även på MQ Marqet, såsom Bläck, Stockh lm, Bondelid, Visual Clothing Project och Dobber.

Skall Myrorna finnas i alla MQ Marqet-butiker?

I nuläget kommer Myrorna att finnas i vissa utvalda butiker, men i förlängningen kommer vi förhoppningsvis att ha Myrorna i alla våra butiker.

Kommer jag att känna igen mig som gammal MQ Marqet kund?

Du kommer absolut att känna igen dig i våra varumärken och mycket annat, även om det blir lite nytt också!

Vad innebär MQ Marqet enkelt förklarat?

Vi är nu en konceptbutiks-kedja, med inriktning på det moderna arbetslivet. Det betyder att du utöver det senaste modet för dam och herr, också kommer att kunna hitta andra prylar som hör arbetslivet till. Vissa butiker kommer också att sälja second hand och att ha arbetsplatser för frilansare.

Vilka märken kommer ni att ha?

Vi kommer i stor utsträckning att ha kvar de märken som fanns på MQ, men också addera en hel del nya fräscha varumärken.

Kommer det att bli fler förmåner och erbjudanden?

Som medlem hos oss kommer du att få fina VIP-erbjudanden, rabatter, inspiration och massa bra grejer. Så är du inte medlem, bli det redan idag!

Vad händer med mitt MQ presentkort nu när ni blir MQ Marqet?

Ditt MQ presentkort är även giltigt även i alla våra MQ Marqet butiker.

Vad händer med min bonus, poäng och MQ Mastercard?

MQ blir MQ Marqet och likaså är planen för MQ Mastercard. Du som innehar ett MQ Mastercard kan fortsätta använda detta som vanligt. Samma gäller din bonus och dina poäng som finns kvar även nu när vi blivit MQ Marqet.