Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Villkor #YesMQ | MQ Marqet

Vi älskar att se våra kunder använda våra produkter och därför frågar vi ibland om lov att få publicera en del av dessa i våra digitala kanaler.

Genom att svara på vår förfrågan med hashtaggen #YesMQ godkänner du följande:

Rätt att använda din bild/dina bilder

Du ger MQ Marqet AB, org. nr 556693–4104 (”MQ”), en icke-exklusiv, royaltyfri och världsomspännande rätt att, utan någon kompensation till dig, använda dina godkända bilder för marknadsföring i våra digitala kanaler (Instagram). Denna rätt inkluderar bland annat rätten att reproducera, distribuera, kopiera, ändra, dela och redigera dina godkända bilder.

Godkännande att använda ditt namn och/eller bild

Genom att godkänna dessa villkor ger du dessutom MQ tillstånd att använda ditt namn och din bild, utan någon kompensation till dig, för marknadsföring i MQ:s kanaler enligt lag om namn och bild i reklam (1978:800).

Ditt ansvar

Du garanterar att du äger eller kontrollerar rättigheterna till dina bilder och att du har tillstånd från alla personer som visas på bilderna till medverkan i reklamsammanhang för MQ. Dessutom intygar du att MQ:s användning av dina bilder inte bryter mot tredje parts rättigheter eller någon lag.

Du åtar dig vidare att hålla MQ skadeslöst från alla anspråk (inklusive anspråk från tredje part) i samband med användningen av bilderna som beskrivs ovan.

Återkallande av godkännande

Om du vill ta tillbaka ditt godkännande att MQ delar din bild kontaktar du oss på shop@mq.se.

Dina personuppgifter

I samband med att du ger oss rätt att publicera din bild kommer MQ att behandla dina personuppgifter. MQ är personuppgiftsansvarigt för användningen av din bild. Vår lagliga grund för behandling av dina personuppgifter är vårt berättigade intresse av att kunna marknadsföra vårt företag, våra produkter och våra tjänster. Ibland kan vi lämna ut dina personuppgifter till andra företag som hjälper oss att ta fram marknadsföringsmaterial, s.k. personuppgiftsbiträden. Sådana företag har endast rätt att behandla dina personuppgifter enligt våra instruktioner.

Om du vill få insyn i den personuppgiftsbehandling som vi gör i relation till dig har du rätt att begära att få tillgång till dina personuppgifter. Du har också rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter. Fullständig information om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina rättigheter hittar du i vår integritetspolicy.