Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Leverans | MQ Marqet

Leveranstid

Uppskattad leveranstid är 2-5 arbetsdagar när du beställer med Hämta i MQ Marqet butik. PostNord ombud, PostNord hemleverans samt DHL ombud är uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar. Vid leverans till Norrland och Gotland kan ytterligare någon dag tillkomma. Vi erbjuder även hemleverans via Best till stora delar av Sverige (ditt postnummer du anger i kassan avgör om detta alternativ är valbart). Leveranstid för Best är 1-3 dagar beroende på postnummer och önskad leveranstid. Varor packas normalt första vardag efter orderläggning och så snart den är packad och skickad kommer du att få en bekräftelse på detta via mail.

 

Fraktkostnad

Alltid gratis frakt till din närmsta MQ Marqet-butik. Fraktkostnaden via DHL ombud 39 kr. Fraktkostnaden via PostNord ombud 49 kr. Fraktkostnaden via PostNord hemleverans 79 kr. Fraktkostnad Best 79 kr. Vid köp över 500 kr så erbjuder vi nu fri frakt till ombud samt en reducerad kostnad för PostNord hemleverans och Best hemleverans som då blir 49 kr.

Vid tillfällen kan fri frakt erbjudas via utvalda fraktalternativ om du beställer över ett visst belopp.

 

Avisering

Så fort din order har ankommit till butik eller ombud blir du aviserad via sms. Vid leverans via Best skickas SMS ut med spårningslänk där du kan följa din leverans och beräknad tid för ankomst till ditt hem. För spårning och mer info se: https://www.besttransport.se/privat/

 

Skadat gods / saknade varor

I händelse av att paket är trasigt eller att varor saknas är det viktigt att vi kan anmäla detta till rätt instans. Vid trasigt gods, ber vi er vänligen att i första hand vända er till transportören (se information i leveransbekräftelsen) och i andra hand till vår kundtjänst på shop@mq.se
Våra varor som skickas ut till dig filmas för att säkerställa att alla varor och emballage är hela i samband med överlämnande till transportör, samt för att säkerställa att rätt varor har skickats och mottagits. Detta gäller även vid vår returhantering.

 

Outlösta paket

Ditt paket ligger kvar 14 dagar hos ditt ombud eller MQ Marqet-butik. Tänk på att hos PostNord ombud ligger ditt paket endast kvar i 7 dagar. Om du inte hämtar ut ditt paket från ombud kommer vi att debitera dig 250 kr.
För frågor kring betalning/faktura får vi vänligen be dig att kontakta Klarna.

 

För fulltständiga villkor klicka HÄR.