Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Vad ska familjen få i julklapp i år? Släpp stressen och luta dig tillbaka. I lugn och ro kan du klicka hem de mjuka klapparna som kommer älskas länge. Letar du efter bästa julklappen till mamma? Eller din pojkvän/flickvän? Här har vi samlat julklappstips som underlättar julshoppingen. Kanske hittar du ett perfekt julklappskit till pappa, syrran, morfar, farmor, deras partner eller din egen. Eller vem det nu är som just du tycker om och vill visa uppskattning, även om firandet kanske sker med lite större avstånd den här julen.

Till mamma

Önska mamma god jul med stickade favoriter och snygga accessoarer. Kanske vill hon ha en exklusiv pyjamas att julmysa i, eller en varm jacka för sköna promenader.

Shoppa

Till pappa

Vad önskar sig pappa? Låt oss föreslå julklappar som värmer: en snygg mössa eller stickad tröja. En praktisk necessär går alltid hem, likaså skinnhandskar av hög kvalitet.

Shoppa

Till killen med koll

Är den trendiga killen din bror? Din bästa kompis, pojkvän eller kanske farfar? Önska honom god jul med stilsäkra kort som twillskjortan, pilevästen och ullmix-mössan.

Shoppa

Till tjejen med koll

Till den medvetna tjejen har vi plockat ut trendiga set och sköna accessoarer. Satsa på stilsäkra smycken eller en av säsongens snyggaste väskor.

Shoppa

Till mystjejen

Bekväma och snygga loungewear-favoriter till julmyset. Här hittar du allt en riktig hemmanjutare kan tänkas uppskatta: mjuk manchester, lyxigt stickat och självklart morgonrocken.

Shoppa

Till myskillen

Mjuka klappar till en gosig kille. Kanske önskar han sig en exklusiv pyjamas eller en stilig morgonrock för hemmamyset? Här har vi samlat ultimata klappar för en riktigt skön jul.

Shoppa

Till din festliga kompis

Till festens mittpunkt! Med skira, skimrande outfits lyser hon upp vilket party som helst. Ge henne julklappar som lämnar lika stort avtryck som hon gör.

Shoppa

Till din sportiga kompis

Här har vi samlat julklappar som passar en aktiv man. Underkläder, mjuka set och väskor som rymmer det mesta – perfekt för vinterns utflykter.

Shoppa