Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

En snygg blus, damskjorta eller tunika är ofta nyckeln till en lyckad outfit och ger dig ett välskött yttre oavsett tillbehör. På den här sidan hittar du skjortor, blusar och tunikor i massor av olika stilar, passformer och material – ett plagg som fungerar oavsett årstid och tillfälle.

Bland de senaste trenderna hittar vi minimalism, 70-tal, grunge, markerade midjor, läder och starka färger. Här på MQ Marqet har vi givetvis samlat allt du kan önska dig inom dessa kategorier och mer därtill.

Matcha en rak, krispig skjorta med ett par kostymbyxor för en mer dressad look på kontoret. Eller en oversize-skjorta med ett par skinnbrallor för ett djärvare uttryck eller en mönstrad blus med böljande volanger med ett par vida byxor för en mer romantisk känsla.

Välj och vraka bland våra blusar, skjortor och tunikor i olika färger, mönster och stilar bland varumärken som Bondelid och Stockh lm.