Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Vilka kalsonger föredrar du? Den klassiska boxermodellen, smidiga briefs eller trunks? På den här sidan hittar du ett brett sortiment av sköna, funktionella och snygga kalsonger från varumärken som Björn Borg, Bondelid och Lyle & Scott.

Många lägger inte särskilt mycket tid på valet av kalsong. Men eftersom olika modeller har olika funktionalitet är det klokt att välja bästa möjliga kalsong beroende på sammanhang.

Boxerkalsongen är i huvudsak den vanligaste och mest populära varianten. Vi har boxerkalsonger i en mängd olika typer av material, benlängder, färger och mönster. Ska du träna är ett par y-front kalsonger (trunks eller briefs) ett bra val då de inte tar för mycket plats under ett par tightare träningsbyxor. Med briefs och trunks slipper du tyg som skaver mot låren när du rör på dig mycket.

Välj bland stilrena herrkalsonger i basfärger som svart, vitt och grått eller färgstarka och roliga kalsonger med olika mönster. Plocka ut dina favoriter eller välj något av våra set med kalsonger i flerpack. Dessa set är dessutom klockrena att ge bort i present eller julklapp!