Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Bygg upp din garderob med praktiska basplagg som funkar till allt! Enkla, snygga och enfärgade t-shirts kommer alltid vara på modet. De fungerar lika bra till ett par sköna denimjeans – som till ett par dressade byxor och en kavaj för en mer uppklädd look.

Om du gillar en mer smakfull och preppy stil så är pikétröjan en riktig klassiker. Från början användes detta plagg mestadels av tennis- och golfspelare, men har med tiden kommit att bli ett givet plagg i herrgarderober världen över. Matcha ett par chinos med ett läderbälte, en instoppad piké och ett par loafers för en fulländad preppylook. Om du föredrar en sportigare stil kan du kombinera din piké med en mjukare byxa och ett par sneakers.

En av säsongens stora trender är lager på lager och med hjälp av en snygg t-shirt eller piké får du en stabil grund som du därefter kan bygga på med andra plagg som skjortor, stickade cardigans, kavajer och rockar. Denna trend hjälper dig dessutom att hålla värmen i vinter – kan det bli bättre?

Här hittar du vårt breda sortiment av t-shirts och pikétröjor för alla män och för alla ändamål. Vårt utbud är fyllt av t-shirts och pikétröjor i en rad olika modeller från bland annat våra egna varumärken som Bläck och Dobber. Men även från externa varumärken som Lyle & Scott och Les Deux.