Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Skjortan är ett älskat plagg över hela världen och finns i en rad olika modeller. Allt från vardagsskjortor och overshirts till mer avslappnade kortärmade skjortor. För en komplett kostymklädsel är en kostymskjorta en självklar del. Hos oss hittar du även kavajer, kostymbyxor, slipsar, flugor och allt annat som hör kostymen till.

En snygg skjorta till ett par herrjeans eller chinos fungerar i alla lägen. Du ger ett välklätt intryck - utan att vara för formell. På den här sidan kan du välja bland snygga herrskjortor i olika färger och passformer från varumärken som Lyle & Scott, NN07, Bläck och Visual Clothing Project.

Oxfordskjortan är en av de mest klassiska skjortorna och har varit en populär skjortmodell ända sedan början av 1900-talet. Tyget på en oxfordskjorta är grövre och med annan struktur än tyget på andra skjortor. Många oxfordskjortor har även en så kallad button down-krage. Det vill säga små knappar som håller kragen på plats.

En annan skjortmodell som är mycket användbar under årets varmare dagar är linneskjortan. Med korta ärmar eller ett snyggt print är denna svala skjorta en solklar sommarfavorit som på bästa sätt matchas med ett par herrshorts eller chinos.

Under höst och vinter är flanellskjortan en riktig vinnare. Denna modell kännetecknas främst av sitt mjuka bomullstyg och det typiska rutmönstret som kombinerat med ett par jeans ger dig en snygg och avslappnad look.

Det finns helt enkelt skjortor för alla stilar och tillfällen. Oavsett vilken typ av skjorta du söker kommer du att kunna hitta en som matchar dina önskemål i vårt breda sortiment.