Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Shoppa din kostym hos oss. En snygg kostym är något som borde finnas i varje mans garderob – en tidlös klädsel som du kan bära med dig hela livet om du tar hand om den på ett bra sätt. På den här sidan hittar du ett brett sortiment av kavajer, kostymbyxor och kostymvästar för både inomhusbruk och utomhusbruk. Välj den passform och look som passar dig bäst, mixa och matcha som du vill.

Ska du investera i en ny herrkostym är kavajen en bra utgångspunkt. Vi har ett brett utbud med flera olika modeller och passformer; enkelknäppta, dubbelknäppta, med eller utan sprund och med olika typer av slag. Välj och vraka bland traditionella färger som svart, grått och marinblått i material som ull och bomull. Undvik kemtvätt då det kan slita ordentligt på kavajen. Ångtvätt är det bästa tillvägagångssättet för att få din kavaj ren och fräsch. Hitta dina favoriter som fungerar till festen såväl som till vardags. Bär din kostym med en skjorta, till polotröja eller en avslappnad t-shirt.