• Fri frakt till butik
  • 1-3 dagars leveranstid
  • Fri retur i butik

Suit shop

toppbild logo text
modell helkostym


Erbjudandet gäller kavaj och tillhörande byxa från Bläck, samt valfri skjorta från Bläck.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Spana in kostymerna från Bläck. Vilken färg är du ute efter? Har du någon passform du brukar köpa? När du känner dig nöjd med ditt val är det dags att kika på urvalet av skjortor. För varje kostym har vi valt ut en skjorta som vi tycker lite extra bra passar till, men självklart kan du välja mellan alla skjortor från Bläck för att få till just din stil. I shoppa looken kan du välja storlek på dina plagg och få dem direkt till shoppingbagen.

Väl i kassan knappar du in koden SUIT17. Solklart? Då kör vi!

claudio


CLAUDIO IN BLUE


Claudio är en stilig kostym i en ullmix i den nya passformen Modern tailored fit. Passformen är lite bredare över axlarna och avsmalnande i midjan för en modern look. Kavajen är enkelknäppt med kissing buttons på ärmavslut.


SHOPPA LOOKEN

angelo


ANGELO IN BROWN


En snygg brun kostym i en mix av bland annat ull och linne. Kostymen är designad av ett strukturvävt tyg med snygg finish. Angelo kommer i den figurnära passformen Tailored fit och är enkelknäppt.


SHOPPA LOOKEN

bernardo


BERNARDO IN BLUE

Den här trendiga kostymen i ullmix kommer i passformen Tailored fit som är figurnära. Kostymen får en modern spin med window panes - en snygg bas i navy med en överruta i blått. Kavajen är enkelknäppt med kissing buttons på ärmavslut.


SHOPPA LOOKEN

antonio


ANTONIO IN BLUE

En riktigt stilig kostym i ullmix i den figurnära passformen Tailored fit. Färgen navy känns klassisk och ändå så rätt just nu. Kavajen är enkelknäppt med AMF-stickning på slagen. Byxorna har detaljer i herringbone på insidan.


SHOPPA LOOKEN

Hyperion black


HYPERION IN BLACK

Skarpt skuren klassiker i ullmix med något smalare slag. Hyperion är enkelknäppt med AMF-stickning på slagen och Columbiastickning i kontrastfärg på insidan av kragen. Satsa på en svart kostym för de mer formella tillfällena.


SHOPPA LOOKEN

Hyperion navy


HYPERION IN DARK BLUE

Hyperion är en klassiker i ullmix med något smalare slag. Kavajen är enkelknäppt med AMF-stickning på slagen och Columbiastickning i kontrastfärg på insidan av kragen. Den mörkblå kostymen matchar de flesta välklädda tillfällen.


SHOPPA LOOKEN

Roberto


ROBERTO IN BLUE MELANGE


Stil och avslappnad känsla kommer samman i denna snygga kostym i 100% linne. Passformen Tailored fit är skönt figurnära. Vi älskar färgen i navy och strukturen hos tyget. Kavajen är enkelknäppt med kissing buttons i ärmslut.


SHOPPA LOOKEN

Pablo


PABLO IN SAND


För dig som vill ha en kostym som verkligen andas långa dagar och ljusa nätter finns Pablo som är sandfärgad i 100% linne. Kostymen kommer i den figurnära Tailored fit och är enkelknäppt. Stråhatt till det!


SHOPPA LOOKEN

neptune svart


NEPTUNE IN BLACK


En svart kostym i Regular fit som klär de allra flesta. Neptune är designad i en skön ullmix. Kavajen är enkelknäppt, byxbenen raka i modellen.


SHOPPA LOOKEN

neptune grå


NEPTUNE IN MID GREY


Den här tidlösa kostymen i grått kommer i Regular fit som klär de flesta. Kavajen är enkelknäppt och byxbenen raka i modellen. Materialet är en ullmix och den grå färgen ger ett mjukare intryck än en svart


SHOPPA LOOKEN