• Fri frakt till butik
  • 1—3 dagars leveranstid
  • Fri retur i butik

Part two tells

THE COLLECTION

Vårens kollektion handlar om enkla former, bekväm lyx och elegant kvinnlighet. Det finns en mjukhet till kollektionen som kommer fram i färgerna och i de feminina mönstren med bohemisk touch. För vårens alla get-togethers har vi designat ett par vackra och tidlösa plagg att klä upp. Alla med en stark Part Two-signatur, klassiska och ändå i en ledig stil med modern känsla.designer


Lene Louderback
Design Manager, Part Two

THE INSPIRATION

Jag besökte ett litet konstgalleri på en resa till New York i våras. Utställningen bestod av målningar med mjuka, enkla linjer och diskreta färger. Upplevelsen gav mig den största inspirationen för vårens kollektionen - A visit at the Gallery. Jag älskade att designa plaggen, och jag hoppas att du kommer att älska att bära dem.

part two


THE FAVOURITES

Det är svårt att välja favoriter, men jag älskar verkligen plaggen som vi tagit fram för säsongens speciella tillfällen. De feminina topparna och klänningarna med volanger, det bohemiska och de grafiska svartvita mönstren. Klä upp dem för festen eller ned dem till vardags tillsammans med en avslappnad skinnjacka och jeans.