• Fri frakt till butik
  • 1—3 dagars leveranstid
  • Fri retur i butik

Modepodden


PROUDLY PRESENTING


modepodden

Vi är stolta och glada över vårt samarbete med Modepodden, en av Sveriges största podcasts inom mode. Under våren kommer Jenny Segergren och Frida Zetterström guida oss genom de viktigaste trenderna för säsongen.

avsnitt 2
Första dagen på nya jobbet eller prepp för det viktiga mötet. I andra avsnittet av vårt poddsamarbete delar Jenny och Frida med sig av hur du skapar en garderob full av powermode.

LYSSNA HÄRavsnitt 2
avsnitt 1

avsnitt 1
VÅRENS TRENDER OCH NYCKELPLAGG | Frida och Jenny reder ut vilka plagg du bör satsa på den här våren och förklarar varför.

LYSSNA HÄR

___

om modepodden

Modepodden är en av Sveriges största podcasts om mode och är nominerad till Årets podcast i Lifestyle Awards 2018. Podcastserien innehåller personporträtt och reportageavsnitt med fokus på svenskt och skandinaviskt mode.

jenny

om jenny
Jenny Segergren, grundare av Modepodden, är affärsutvecklare och produktspecialist med ett brinnande intresse för innovation, entreprenörskap och mode.

frida

om frida
Frida Zetterström har över 10 års erfarenhet som modejournalist och stylist, medverkar regelbundet i TV4 Nyhetsmorgon och "Malou efter tio", Sveriges Radio samt Göteborgsposten.