• Fri frakt till butik
  • 1—3 dagars leveranstid
  • Fri retur i butik

KNOWLEDGE COTTON APPAREL

KNOWLEDGE COTTON APPAREL

on sustainability

MQ jobbar ständigt för att erbjuda dig en hållbar garderob med plagg som håller i form och kvalitet över tid. Både i vår egen produktion och genom att samarbeta med de allra bästa. Möt Knowledge Cotton Apparel - varumärket med vision att utmana och förändra modebranschen för alltid.Hur arbetar ni för att förlänga hållbarheten på era plagg?


Förutom att vi dagligen utmanar oss själva för att ligga i framkant gällande utvecklingen av ekologiska och hållbara material så satsar vi såklart även på kvalitet. Vi jobbar med utvalda partners och genom en nära kontakt med dem kan vi säkerställa att alla våra plagg håller en hög kvalitet.Vad betyder hållbarhet för er?


Vi grundade det här varumärket med målsättningen att utmana och förändra modeindustrin – hela vår vision bygger på det. Hållbar innovation är själva drivkraften i vår verksamhet. Vi satsade på hållbarhet redan från början med det enkla syftet att vår bransch måste förändras till det bättre. Idag är textilindustrin en av de branscher som står för den absolut största miljöförstöringen och om vi vill ha en fungerande planet till kommande generation så är det hög tid att agera. Därför har vi valt att göra allt vi kan, varje dag, för att skapa en bättre värld – för alla.

KNOWLEDGE COTTON APPAREL


Vad är ni mest stolta över när det gäller ert hållbarhetsarbete?


I Sverige är vi vana vid ett rättvist och fungerande samhälle. Men det innebär samtidigt att vi lever i en väldigt stor kontrast till andra delar av världen. En stor del av jordens befolkning lever i extrem fattigdom, i områden med total miljöförstöring och misär. Och människorna där har ingen som helst möjlighet att ta sig ur detta. Vi är väldigt stolta över det arbete vi gör för att hjälpa dessa människor till ett bättre liv. Vi är också stolta över de framsteg vi gör i vår satsning för att bli helt koldioxidneutrala genom vår produktionskedja.Här kan du kika på sommarens kollektion från Knowledge Cotton Apparel.SE KOLLEKTIONEN

KNOWLEDGE COTTON APPAREL