Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Björn Borg är ett märke som har varit populärt sedan många år tillbaka och ända sen starten 1989 så har Björn Borg erbjudit kläder till herr. Till en början så erbjöd varumärket endast herrkläder men efter några år så tog de även fram plagg till kvinnor. De allra populäraste plagget har varit kalsonger med den klassiska loggan ” love for all”.

Björn Borg försöker designa och framställa sina produkter efter orden, stylish, sporty, sexy och comfortable och märkets främsta produktområde är idag fortfarande underkläder. Det kan vara många som tror att tennisstjärnan med samma namn är ägare av märket. Men så är inte fallet. Björn har endast medverkat i marknadskampanjer. Hos MQ Marqet hittar du ett utbud av Björn Borg-kläder och underkläder till herr.