Har du ett måsteplagg i din garderob? Som funkar till allt? Om du stylar dig rätt behöver du inte ha världens största garderob. Det räcker med en hållbar basgarderob med hög kvalitet som räcker länge, och att ha de där plaggen som kan ge dig många olika looks, som vår overshirt. Vi hjälper dig att styla dig redo inför jobbveckan och ger dig massor med stiltips!

Måndag /

07:45

Inte riktigt van vid morgonhetsen? Stanna till för en espresso och känn lugnet! Du har stylat dig redo i en pikémodell med lång ärm och den rutiga overshirten som du med fördel matchar till ett par rutiga byxor. Våga ha ruta på ruta. 

 

SHOPPA /

Onsdag /

12:10

Onsdag lunch, och det börjar kännas som att du har allt under kontroll? Din overshirt är här stylad med en skjorta som du knäpper hela vägen upp för att skapa en något mer trendig look. Våga ha skjorta över skjorta!

 

SHOPPA SET /

Fredag /

17:50

Fredag AW. Veckan är över. Dags att återhämta sig med ett par vänner. Din overshirt är här stylad med en vit skjorta för en mer uppklädd look. Kombinera gärna med ett par rutiga byxor. I höst får vi inte för mycket rutor! 

 

SHOPPA BYXAN /

Lördag /

22:30

Påväg hem eller bara strosa lite i den ljumma kvällen? Här stylas overshirten med ett par jeans. 

 

SHOPPA /