Vi beklagar, men din version av webbläsare stöds ej på sajten. Därför kan vi inte garantera att all alla delar av sidan fungerar optimalt. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare version eller byter till annan webbläsare.

Ladda ner Edge Ladda ner Chrome

Här hittar du en rad olika herrjackor och ytterplagg som är både praktiska och snygga. Allt från fodrade västardunjackor i vattenavvisande material till klassiska rockar och parkas. Vi har även fodrade kavajer för en mer elegant stil. Kombinera med en skön tröja eller en trendig overshirt för en modern lager på lager-look.

 

Olika typer av ytterplagg hjälper dig inte bara att hålla rätt temperatur när vädret slår om – utan ger dig också möjligheten till att variera din stil i en mycket högre utsträckning. Att välja färg på ytterplagget är inte alltid det lättaste. Svart passar till de flesta outfits men idag finns mängder av snygga ytterplagg i olika färger och mönster.

Oavsett vad som faller dig bäst i smaken så kommer du att kunna hitta någon jacka i vårt utbud av ytterplagg. Välj bland varumärken som Lyle & Scott, Bläck, Elvine och Dobber.