Marqet-logga-ny.jpg

Nu öppnar vi konceptbutiks-kedjan Marqet. En marknad för det nya arbetslivet, där gränsen mellan jobb och fritid blir alltmer diffus. Här blandas mode och inredning med elmopeder och hörlurar.

 

LÄS MER /

 

Festive looks

Nu är tiden inne för alla fester. Oavsett om det är kontorsparty, dagisfirande eller glöggfest hos vänner - så har vi mode för festens alla stunder.

 

FÖR HENNE /

FÖR HONOM /

Suit up for party

Just nu har vi deals på utvalda kostymer från Bläck. Styla gärna kostymen med en avslappnad skjorta och lägg slipsen åt sidan. Shoppa online och i butik.

Gäller Harold eller Anthony blazer med tillhörande byxa från Bläck. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Rabatten dras i kassan.

 

SHOPPA ERBJUDANDET /

Ilse-Jacobsen.jpg

Om du letar efter något till festen, kanske moderna print och snygga klänningar har du kommit rätt. Ilse Jacobsen har ett stort urval av stilfulla damkläder för alla tillfällen.

 

SHOPPA /

 

Noberu.jpg

Nõberu of Sweden är ett nytt varumärke hos oss på MQ som skiljer sig från mängden och erbjuder kvalitetsprodukter för skägg, styling och hår. Den perfekta julklappen!

 

SHOPPA /

Personal Shopping

Har du någon gång testat att shoppa med en Personal Shopper? Vi samlar ihop säsongens modemåsten och dina favoritmärken för en personlig visning. Du får massa stiltips från någon som verkligen kan mode. Boka en Personal Shopper kostnadsfritt!

 

BOKA /